HandleidingenDatawarehouse DatawarehouseHoe navigeer ik in een DWH-rapport?

Hoe navigeer ik in een DWH-rapport?

Heb je nog geen rapport geopend? Klik hier. Heb je nog geen data ingeladen en weet je niet hoe dat moet? Klik hier.

Een DWH-rapport bevat vaak veel informatie en bestaat vaak uit meerdere tabbladen. Met de navigatiestructuur kan binnen een DWH-rapport genavigeerd worden naar de gewenste informatie.

  1. Klik op het icoontje 'Navigatiestructuur'.
  2. De navigatiestructuur met alle tabbladen van het betreffende DWH-rapport is hier te zien. Deze tabbladen staan ook aan de onderkant van het scherm. Zie de onderste afbeelding.
  3. Om naar het gewenste tabblad te gaan, kun je klikken op het tabblad in de navigatiestructuur of op het tabblad onderin het scherm.
  • Let op: Bij sommige tabbladen kan je de navigatiestructuur verder uitklappen, met behulp van het plusje (zoals afgebeeld op de eerste afbeelding hierboven). Een verdere onderverdeling wordt dan getoond. In het geval van het voorbeeldrapport bijvoorbeeld de faculteiten en daar binnen weer de keuze tussen eindadvies en voorlopig advies. Zie de afbeelding hieronder.
  • Let op: Sommige tabbladen bestaan uit meerdere pagina's. Die zijn niet allemaal gelijk te zien. Onderaan het scherm is te zien om hoeveel pagina's het gaat en kan je door de pagina's heen klikken. Zie het rood omcirkeld stukje op de afbeelding hierboven.