DWH

Hoe open ik een DWH-rapport?

Updated on

Ga naar: https://dwh.ru.nl/BOE/BI en log in met jouw gegevens. Heb je nog geen toegang tot het DWH (maar wil je dat wel), kun je niet inloggen, ervaar je technische problemen of heb je andere vragen over de rapporten? Benader dan team DWH ([email protected]). Voor inhoudelijke rapportagewensen over Onderwijs of Onderzoek kun je het beste contact opnemen met de afdeling Institutional Research ([email protected]).

DWH opent standaard op het tabblad "Documenten" waarin verschillende openbare mappen getoond worden. Mocht je, bijvoorbeeld, een onderwijsgerelateerde vraag hebben, klik je op de map (of plusje naast) "Onderwijs". Wanneer meerdere rapportages geopend worden, komen ze naast "Documenten" als tabblad te staan.

  1. Afhankelijk van jouw rechten zie je in het tabblad 'Documenten' één of meerdere mappen onder 'Openbare mappen'.
  2. Klik op het gewenste thema of het plusje naast de map van het gewenste thema. De inhoud van de map wordt zowel aan de linkerkant als aan de rechterkant van het scherm geladen.
  3. De verschillende subthema's worden geopend, en op dezelfde manier kan je verder klikken tot het gewenste DWH-rapport.
  4. Dubbelklik op het DWH-rapport om het te openen. Het DWH-rapport opent in een nieuw tabblad.

De afbeelding hieronder geeft het geopende BSA rapportage weer.

Het pinnen van rapportages

Wanneer meerdere rapportages geopend worden, kun je ze ook vastpinnen. Mocht je onverhoopt je internetbrowser sluiten, blijven gepinde rapportages geopend staan. De rapportages die niet gepind staan, worden gesloten. Een voorbeeld daarvan staat hieronder afgebeeld. De BSA-rapportage en de 1-oktoberrapportage zijn geopend.

  1. De BSA-rapportage staat gepind. Dat is het middelste teken. Naast "BSA" kun je respectievelijk de rapportage: in een nieuw venster openen; het tabblad losmaken; het tabblad sluiten.
  2. De 1-oktoberrapportage staat niet gepind. Bij het sluiten van je internetbrowser zal ook de rapportage gesloten worden.
Previous Article Hoe kom ik in het DWH?
Next Article Hoe laad ik data in een DWH-rapport?